Notícies

18 de novembre de 2008 - Informació general

L'Escola Bonanova de Formació Professional Sanitària i l'IMIM-Hospital del Mar formen part del Mapa de la recerca i la innovació de Barcelona

L'Escola Bonanova de Formació Professional Sanitària i l'IMIM-Hospital del Mar formen part  del Mapa de la recerca i la innovació de Barcelona

És una eina web que fa visible la recerca i la innovació que es fa a la ciutat

L'Ajuntament de Barcelona ha posat en marxa una nova aplicació el Mapa de la recerca i la innovació de Barcelona, que forma part de les accions de promoció de la innovació i la recerca que porta terme l'Ajuntament. L'Escola Bonanova de Formació Professional Sanitària, com actiu destacat per a la innovació de la ciutat, i l'IMIM-Hospital del Mar, com a gran centre de recerca, han estat escollits per a formar-me part.

El Mapa de la recerca i la innovació de Barcelona és una eina web que permet, de forma fàcil i visual, localitzar les institucions, centres de recerca i empreses innovadores sobre el pànol de l'àrea metropolitana, identificar-ne les línies d'actuació i la informació de contacte.

 

Desenvolupat amb les últimes eines de geoposicionament i un entorn amigable, el Mapa recull, en aquesta primera fase, 245 actius entre entorns d'innovació, entitats de suport a la innovació, de finançament, casos d'èxit empresarial i centres de recerca.

 

El Mapa és una eina en evolució, que anirà incorporant nous actius en els propers mesos, per tal de fer visible la recerca i la innovació que es fa a Barcelona, posar-la en valor, i fomentar la relació entre iniciatives que col·laboren a fer de Barcelona una ciutat més innovadora.

 

Podeu accedir al Mapa des del web de Barcelona Innova.

 

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat