Notícies

18 de novembre de 2008 - Informació general

Tai Mooi Ho, infermera del Servei de Nefrologia de l'hospital del Mar, ha col·laborat com autora i traductora dels "Chronic Kidney Disease (stages 1-3 and 4-5): A Guide to Clinical Practice"

Tai Mooi Ho, infermera del Servei de Nefrologia de l'hospital del Mar, ha col·laborat com autora i traductora dels

A més, és membre del Chronic Kidney Disease-Interest Group de la European Dialysis and Transplant Nurses Association / European Renal Care Association (EDTNA / ERCA)

Tai Mooi Ho, infermera del Servei de Nefrologia de l'hospital del Mar i membre del Chronic Kidney Disease-Interest Group de la European Dialysis and Transplant Nurses Association / European Renal Care Association (EDTNA / ERCA), ha col·laborat com autora i traductora en l'elaboració dels dos llibrets "Chronic Kidney Disease (stages 1-3 and 4-5): A Guide to Clinical Practice".

L'objectiu d'aquests és servir de guia per als professionals sanitaris nouvinguts al camp de nefrologia i als que treballin en l'Atenció Primària. Els dos llibrets estan disponibles en 7 idiomes: anglès, espanyol, grec, portuguès, txec, turc i hebreu. Per la seva vinculació i implicació amb l'Associació, la Tai Mooi ha animat a 2 companyes del Servei (Eva Barbero i Carlota Hidalgo) a col·laborar en la traducció dels dos capítols a l'espanyol.

 

La EDTNA / ERCA és una organització multidisciplinària, oberta als professionals d'infermeria, tècnics, treballadors socials, dietistes, coordinadors de trasplantament i altres professionals que treballen amb pacients renals. Aquesta Associació té com a objectiu potenciar la qualitat i el progrés en la cura renal a través de l'educació i el desenvolupament professional continu. Així, fomenta la comunicació i la cooperació entre tots els membres.

 

Tai Mooi vol agrair el suport que li han donat professionals mèdics de CRC-Mar, del Servei de cirurgia vascular i del Servei de nefrologia.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat