Notícies

3 de novembre de 2008 - Informació general

L'Escola Bonanova de Formació Professional Sanitària és el primer centre que posa en marxa el Programa FPcat

L'Escola Bonanova de Formació Professional Sanitària és el primer centre que posa en marxa el Programa FPcat

Està impulsat pels Departament de Treball i Educació

L'Escola Bonanova de Formació Professional Sanitària és el primer centre que posa en marxa el Programa FPcat. L'objectiu d'aquest programa, impulsat pels Departament de Treball i Educació, és avançar cap a la integració progressiva dels tres subsistemes de la formació professional: la formació inicial o reglada, la formació ocupacional (adreçada a persones en atur) i la formació contínua (per a aquells que ja tenen una feina), especialitzada en el sector dels serveis socials a persones dependents, un sector en creixement que genera nous llocs de treball.

Aquest primer centre és pioner a tot l'Estat i dóna compliment al que recull l'Acord Estratègic per a la internacionalització, la qualitat de l'ocupació i la competitivitat de l'economia catalana 2008-2011 de crear una xarxa de centres d'excel·lència que integrin els 3 subsistemes de la formació professional. En total, d'aquí a 2010 es posaran en marxa diferents centres FPcat de 16 especialitats professionals.

 

Als centres FPcat, a banda d'activitats formatives, s'expediran titulacions i certificacions de reconeixement de l'experiència professional per a 10 especialitats formatives.

 

 

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat