Notícies

10 d'octubre de 2008 - Informació general

Resultats convocatòria 2008 de Projectes de Millora de la Qualitat de l'IMAS

Resultats convocatòria 2008 de Projectes de Millora de la Qualitat de l'IMAS

Programa IMASQual

En el marc del Programa IMASQual, s'ha dut a terme la quarta convocatòria de Projectes Estrella de l'IMAS amb la finalitat de donar suport a aquells grups de professionals que exposin iniciatives per a millorar la qualitat de l'atenció sanitària en els centres de l'IMAS.

 

Aquest any s'hi han presentat 13 projectes, la majoria dels quals han estat altament valorats en la seva qualitat tècnica i la seva rellevància. Dels criteris explícits que constaven en la convocatòria n'ha sortit l'ordenació definitiva que ha permès seleccionar els quatre projectes que rebran l'ajut.

La Comissió Avaluadora de la convocatòria d'enguany ha resolt concedir l'ajut als següents projectes:

 

Programa de notificació d'errors de medicació per l'ús segur dels medicaments als centres de l'IMAS. Santi Grau Cerrato, Esther Salas Sánchez. Servei de Farmàcia.

 

Optimización del triage y tratamiento inicial del paciente politraumático. Isidro Martínez Casas, Joan Sancho Inserser. Servei de Cirurgia General i Digestiva.

 

Projecte de millora de detecció de problemes relacionats amb medicaments en els pacients ingressats als hospitals de l'IMAS. Monica Marin Casino. Servei de Farmàcia.

 

Projecte de millora de la qualitat per a la prevenció i tractament de les úlceres per pressió (UPP) extrahospitalàries. Marisa Garreta Burrel. Servei de Qualitat d'Infermeria.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat