Notícies

8 d'octubre de 2008 - Informació general

Palmira Foro i Núria Rodríguez, metgesses del servei de Radioterapia, viatgen a Amsterdam i a Toronto per la beca "In Memoriam del Dr. Manuel de Caralt Borell"

Palmira Foro i Núria Rodríguez, metgesses del servei de Radioterapia, viatgen a Amsterdam i a Toronto per la beca

Les dues professionals amplien la seva formació en Oncologia Radioteràpica a l'estranger

Les Dres. Palmira Foro i Núria Rodríguez de Dios, ambdues metgesses del Servei de Radioteràpia de l'Hospital de l'Esperança, han viatjat fins a Toronto i Amsterdam, respectivament, per tal de dur a terme la beca In Memoriam del Dr. Manuel de Caralt Borell, que el novembre passat els va concedir la Societat Calano-Balear d'Oncologia.

La Dra. Rodríguez de Dios amplia la seva formació en radioteràpia 4D (sincronització respiratoria) i en redioteràpia esteroathca en cáncer de pulmó al VU University Medical Center d'Amsterdam, sota la tutela del Dr. Suresh Senan.

 

Per la seva part, la Dra. Foro està actualitzant els seus conteixements en irradiació estereòtica de tumors cerebrals i tractaments d'intensitat modulada al Princess Margaret Hospital i al Sunnybrook Health Sciences Centre, ambdós a Toronto.

 

La beca In Memoriam del Dr. Manuel de Caralt Borell té com a finalitat proporcionar als residents en últim any de l'especialitat d'Oncologia Radioteràpica o als especialistes en Oncologia Radioteràpica, l'oportunitat d'ampliar o d'actualitzar la seva formació tant clínica com de recerca a un o més Centres de l'estranger, durant un període de 2-4 mesos.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat