Notícies

7 i 8 d'octubre de 2008 - Informació general

Marian Chavarria, directora de l'Escola Bonanova de Formació Professional Sanitària, participa en el I Congreso Internacional de Excelencia

Marian Chavarria, directora de l'Escola Bonanova de Formació Professional Sanitària, participa en el I Congreso Internacional de Excelencia

Sota el lema "El éxito de las mejores empresas españolas e iberoamericanas"

El 7 i 8 d'octubre es farà la primera edició del Congreso Internacional de Excelencia sota el lema "El éxito de las mejores empresas españolas e iberoamericanas". Marian Chavarria, directora de l'Escola Bonanova de Formació Professional Sanitària, participa com a empresa guardonada amb un premi a l'Excel·lència ja que al 2006 l'Escola va obtenir el Premi Innovació Generalitat de Catalunya 2006. 

Un dels objectius de la trobada és crear un fòrum d'intercanvi d'experiències entre empreses guardonades en excel·lència professional a nivell internacional.

 

Destacats empresaris, autoritats i líders en gestió del nostre país i de diversos països llatinoamericans abordaran les últimes tendències en gestió empresarial, les experiències pràctiques de les millors empreses en les seves respectives regions i països, fomentant la difusió de la cultura de l'Excel·lència en el marc de la Comunitat de Madrid, regió líder europea en temes de gestió empresarial.

 

La inauguració anirà a càrrec de l'Excma. Sra. Esperanza Aguirre, Presidenta de la Comunitat de Madrid, i del Sr. Vicente Fox, Co President IDC i Ex President de Mèxic.

 

A la trobada participen autoritats com Rodrigo Rato, Ex Director Gerent del Fons Monetari Internacional i Ex Vicepresident Econòmic i Ministre d'Economia a Espanya, José Manuel González-Páramo, membre del Comitè Executiu del Banc Central Europeu, Manu k. Vora, President del Business Excellence, Peter Diamandis, President i CEO de la Fundació X Prize, i José Albert Berenguer, investigador a INGENIO (CSIC-UPV) i professor en Gestió del Coneixement (UAM).

 

 

 

 

 

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat