Notícies

17 de setembre de 2008 - Informació general

La Secció de Retina de l'Hospital de l'Esperança ha participat en el 8è Congrés de l'European Vitreous Retina Society (EVRS)

La Secció de Retina de l'Hospital de l'Esperança ha participat en el 8è Congrés de l'European Vitreous Retina Society (EVRS)

Va tenir lloc a Praga els dies 6, 7, 8 i 9 de setembre

Del 6 al 9 de setembre va tenir lloc a Praga el 8è Congrés de l'European Vitreous Retina Society (EVRS) amb més de 1000 assistents d'arreu del món. La Secció de Retina de l'Hospital de l'Esperança, representada pels doctors Daniel Vilaplana, Vladimir Poposki i Isaac Alarcón, van participar en el congrés on es va parlar dels avenços més importants de la cirurgia vitrirretina.

 

El Dr. Daniel Vilaplana va presentar tres comunicacions: "Management of an Intraocular Lens Luxated into the vitreous Cavity", "Surgical Treatment of Chronic Inferior Retinal Detachment" i "Retinal Re-Detactment in Eyes with Silicone Oil". A més, va ser escollit per a formar part del Comitè Científic de l'European Vitreous Retina Society i va participar com a moderador en la sessió corresponent al "Treatment of Vitreous Retina Proliferation" amb un gran èxit de participació ja que es van presentar 11 comunicacions.

 

La comunicació "Focal Treatment for Idiopathic Polypoidal Choroidal Vasculopathy" va ser presentada pel Dr. Vladimir Poposki i el Dr. Isaac Alarcon va presentar un pòster que porta per títol "Multifocal Electroretinogram, Antioxidant Drugs and Dry AMD".

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat