Notícies

16 de setembre de 2008 - Informació general

El Periódico de Catalunya entrevista al Dr. Jordi Peña, Cap de secció de Neurologia de la conducta i demències de l'hospital del Mar

El Periódico de Catalunya entrevista al Dr. Jordi Peña, Cap de secció de Neurologia de la conducta i demències de l'hospital del Mar

"És feliç qui equilibra objectius i realitat"

Jordi Peña Casanova afirma en una entrevista a El Periódico de Catalunya que "és feliç qui equilibra objectius i realitat" i analitza, entre d'altres temes, la relació entre ment i cervell. Segons el Dr. Peña, la ment es destrueix quan es destrueix el cervell, per tant no hi ha ment si no hi ha cervell, però pot haver-hi cervell sense que hi hagi ment, ja que "la ment és el resultat del funcionament cerebral".

Per altra banda, Jordi Peña considera que un dels temes més interessants no resolts per la ciència és la consciència en la que s'està treballant per entendre com funciona. També s'està investigant sobre la pròpia identitat de la persona, que són el conjunt de coneixements, vivències i emocions de la pròpia persona.

 

En l'entrevista, afirma que els valors que s'aprenen comporten que unes persones siguin felices i altres no, tenint els mateixos coneixements: "Es feliç qui sap equilibrar els objectius que es marca i la realitat. I això s'aprèn."

 

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat