Notícies

17 de juny de 2007 - Guardons

Premi a la Qualitat de la Formació en Centres de treball a l'Escola Bonanova de Formació Professional Sanitària

Premi a la Qualitat de la Formació en Centres de treball a l'Escola Bonanova de Formació Professional Sanitària

Aquest guardó l'atorga la Direcció General d'Ensenyaments Professionals, Artístics i Especialitzats del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i el Consell General de Cambres de Catalunya

L'Escola Bonanova de Formació Professional Sanitària ha rebut el Premi a la Qualitat de la Formació en Centres de treball en la categoria "A la millor trajectòria". Aquest guardó l'atorga la Direcció General d'Ensenyaments Professionals, Artístics i Especialitzats del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i el Consell General de Cambres de Catalunya, en reconeixement al treball dut a terme pels Centres de formació i les empreses implicades en la Formació en Centres de Treball.

Els premiats representen un model de bones pràctiques en relació a la Formació en Centres de Treball en particular, i als ensenyaments professionals en general.

 

Durant la cerimònia de lliurament de Premis, l'Escola Bonanova va actuar com a portantveu dels centres guardonats i com a referent i exemple de bones pràctiques. En la seva intervenció, la Directora del Centre, Marian Chavarria, va ressaltar la necessitat de reforçar el compromís de col·laboració, en clau d'aliança de benefici mutu, entre les Escoles i les Empreses. També va destacar la importància de la convocatòria d'aquest premi, perquè reconeix l'esforç de tots els implicats en oferir una Formació Professional innovadora, vinculada al sector productiu, i a la formació al llarg de la vida.

 

L'Escola Bonanova ja ha rebut anteriorment destacats reconeixements a la seva qualitat educativa, amb el Premio Marta Mata del Ministerio de Educación y Ciencia (2007), Premi a la Innovació organitzativa de la Generalitat de Catalunya (2006). El centre compta amb la certificació ISO 9001-2000 pel període 2006-09 i amb el nivell EFQM 400+ (2007).

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat