Notícies

14 de maig de 2008 - Guardons

Mar Monegal, infermera d'urgències de l'Hospital del Mar, ha estat la guanyadora de la sisena edició del premi de teatre Ramon Vinyes de Berga

Mar Monegal, infermera d'urgències de l'Hospital del Mar, ha estat la guanyadora de la sisena edició del premi de teatre Ramon Vinyes de Berga

Va ser finalista del premi teatre del Romea

Mar Monegal, infermera d'Urgències de l'Hospital del Mar, ha estat la guanyadora de la sisena edició del premi de teatre Ramon Vinyes de Berga. El lliurament del premi es va fer el proppassat 10 de maig en un conegut hotel de la ciutat, en un acte que va comptar amb un centenar de convidats entre els quals hi havia l'actriu Rosa Novell i l'actor Lluís Marco.

Monegal ha presentat l'obra Sushi, una peça que gira al voltant del cicle de la vida i dels diferents personatges que conformen una mateixa família. El títol està relacionat amb un altre dels aspectes que sobresurt en l'obra com és l'alimentació i els trastorns que pateixen alguns dels personatges. Es dóna la circumstància que aquesta mateixa peça ja ha estat reconeguda, com a finalista, fa pocs mesos en el certamen biennal de la Fundació Romea (que va premiar Honk Kong Hadock de Josep Julién).

 

Per tercer any consecutiu, el premi Vinyes el rep un autor menor de trenta anys, en el que sembla ser la consolidació i l'adhesió al premi per part del joves dramaturgs.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat