Notícies

7 de maig de 2008 - Informació general

El Dr. Adolfo Díez nou directiu de l'IMBS

El Dr. Adolfo Díez nou directiu de l'IMBS

És el primer cop que ho és un espanyol

El Dr. Adolfo Díez-Pérez, Cap del servei de Medicina Interna-Infeccioses, ha estat nomenat nou membre del Consell Directiu de l'IMBS (International Bone and Mineral Society). És el primer cop que un espanyol és elegit per aquest càrrec.

L'IMBS és una organització internacional que facilita la generació i disseminació de coneixements sobre el metabolisme ossi i mineral mitjançant eines de comunicació i organitzant meetings multidisciplinars al voltant del món.

El Dr. Adolfo Díez-Pérez, Cap del servei de Medicina Interna-Infeccioses, ha estat nomenat nou membre del Consell Directiu de l'IMBS (International Bone and Mineral Society). És el primer cop que un espanyol és elegit per aquest càrrec.

 

L'IMBS és una organització internacional que facilita la generació i disseminació de coneixements sobre el metabolisme ossi i mineral mitjançant eines de comunicació, comunitat i experimentació, i organitzant meetings multidisciplinaris al voltant del món.

 

L'International Bone and Mineral Society segueix portant la iniciativa en el camp dels ossos a base de crear cohesions i de no deixar d'expandir-se amb una xarxa mundial amb més de 19.000 membres. L'organització està utilitzant tecnologia per a trencar les barreres a l'hora d'accedir al meetings científics, a la informació i a l'intercanvi de la mateixa. L'IBMS s'està consolidant com una organització accesible a nivell global.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat