Notícies

25 d'Abril de 2008 - Informació general

Acte de constitució del consell assessor del Pla Director de malalties reumàtiques i de l'aparell locomotor

Acte de constitució del consell assessor del Pla Director  de malalties reumàtiques i de l'aparell locomotor

Els doctors Jordi Nardi i Pere Benito copresidiran la reunió

El proper dimarts 29 d'Abril tindrà lloc l'acte de constitució del consell assessor del Pla Director de malalties reumàtiques i de l'aparell locomotor. La reunió, copresidida pels senyors Jordi Nardi i Pere Benito, cap de servei de reumatologia de l'Hospital del Mar, tindrà lloc a les 17 hores a la Sala d'actes del Departament de Salut, al Pavelló Ave Maria de la Travessera de les Corts 131-159.

La creació d'aquest Pla Director suposa un pas més en l'estratègia seguida pel Departament de Salut en quant a política sanitària, i té com a objectiu fonamental donar una resposta coordinada als principals problemes que apareixen en el Pla de Salut de Catalunya. A més, els Plans directors són els responsables d'analitzar les necessitats de salut i de serveis, proposar estratègies de planificació, ordenació i avaluació de serveis, consensuar amb el sector professional i el món científic les línies d'actuació prioritàries, i potenciar la intersectorialitat i la transversalitat, tot col·laborant en la millora de la qualitat de la xarxa de serveis i proposant línies de formació i de recerca.

 

En concret, al Pla Director de malalties reumàtiques i de l'aparell locomotor li correspon definir les actuacions relatives a la promoció de la salut i la prevenció, atenció i rehabilitació dels problemes reumàtics i de l'aparell locomotor, així com promoure una prestació assistencial adequada i eficient dins del marc del sistema sanitari públic. Aquest Pla Director està dirigit conjuntament per la senyora Marta Larrosa i el senyor Xavier Surís.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat