Notícies

1 d'abril de 2008 - Informació general

Un any més, l'Escola de Formació Professional de la Bonanova i l'Escola Universitària d'Infermeria del Mar presents al Saló de l'Ensenyament

Un any més, l'Escola de Formació Professional de la Bonanova i l'Escola Universitària d'Infermeria del Mar presents al Saló de l'Ensenyament

S'ubicaran a l'stand del Consorci Educatiu de Barcelona i de la Universitat Pompeu Fabra, respectivament

El Saló de l'Ensenyament i de la Formació Contínua que anualment té lloc a Barcelona és el punt de trobada entre l'oferta i la demanda del món educatiu. L'Escola Bonanova de Formació Professional i l'Escola Universitària d'Infermeria del Mar estaran presents al Saló que se celebrarà al Palau 2 de Montjuïc des del proper 2 d'abril fins al dia 6 d'abril. L'Escola Bonanova s'ubica a l'stand del Consorci Educatiu de Barcelona i l'Escola Universitària d'Infermeria a l'stand de la Universitat Pompeu Fabra. 

Aquest any, el Saló Estudia 2008 aposta per l'orientació i la proximitat i, en roda de premsa, el conseller Maragall ha destacat la progressió dels estudis de Formació Professional i ha marcat la fita dels 100.000 estudiants com objectiu a mig termini.

 

En el marc de la Formació professional, també ha destacat que pel que fa a l'educació postobligatòria, i especialment a la FP, "les dades ens indiquen que estem en el bon camí, lluny encara dels objectius màxims que ens hem plantejat, però avançant decididament en la bona direcció". En aquest sentit, ha ressaltat els 23.600 inscrits a les proves d'accés a la FP, el que demostra "la vitalitat, la dinàmica positiva i el creixement en l'apreci i el prestigi tan imprescindible d'aquests ensenyaments a casa nostra".

 

L'Escola Universitària d'Infermeria del Mar és un centre docent adscrit a la Universitat Pompeu Fabra des del curs 2005–2006. Al saló Estudia 2008 l'escola presenta el projecte formatiu de pregrau que té com objectiu la formació de professionals infermers, en qualsevol àmbit on pugui desenvolupar la seva activitat. Cal entendre la formació en l'àmbit disciplinar de la Infermeria com un procés que amplifica l'aprenentatge i l'especialitza en cures infermeres.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat