Notícies

12 de febrer de 2008 - Informació general

Entrevista a Joan Albanell, Cap del servei d'Oncologia de l'IMAS i Director del Programa d'Investigació en Càncer de l'IMIM-Hospital del Mar

Entrevista a Joan Albanell, Cap del servei d'Oncologia de l'IMAS i Director del Programa d'Investigació en Càncer de l'IMIM-Hospital del Mar

"La calidad asistencial y la investigación en oncología son claves en la filosofía del Hospital del Mar"

Sota el títol "Razones para no perder la esperanza", Joan Albanell aporta dades molt optimistes en la lluita contra el càncer en una entrevista publicada al Periódico de Catalunya. Segons un estudi realitzat conjuntament per la Unitat Funcional de Càncer de Mama i el Servei d'Avaluació i Epidemiologia Clínica, avui en dia, la supervivència a cinc anys de les dones diagnosticades de càncer de mama és superior al 85%.

Un dels factors claus de la qualitat de la nostra assistència oncològica és la integració i coordinació de tots els professionals implicats en un tipus concret de càncer i que es materialitza en la creació d'unitats multidisciplinars.

 

L'altra factor clau és la investigació traslacional que potencia la figura del metge assistencial i investigador, projecte cristalitzat en el Pla Estratègic d'Atenció Oncològica de l'Hospital del Mar-IMAS.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat