Notícies

8 de juliol de 2024 - Informació general

El Dr. Rodrigo Alcántara formarà part del grup d'experts de la iniciativa de la Comissió Europea sobre el Càncer de Mama

El Dr. Rodrigo Alcántara formarà part del grup d'experts de la iniciativa de la Comissió Europea sobre el Càncer de Mama

El cap de la Unitat de Radiologia Mamària de l'Hospital del Mar ha estat acceptat per formar part del grup d'experts de la European Commission Initiative on Breast Cancer (ECIBC). Aquesta iniciativa, que té com a objectiu millorar la qualitat de l'atenció al pacient amb càncer de mama a Europa.

La ECIBC ha admès la candidatura del Dr. Rodrigo Alcántara, cap de la Unitat de Radiologia Mamària del Servei de Radiologia de l'Hospital del Mar, integrat a la xarxa dibi, com a membre del seu grup d'experts. D'aquesta manera, donarà suport a diverses activitats i,  en el futur, s'integrarà en grups de treball específics de l'ECIBC.

Rodrigo_Alcantara

El Dr. Rodrigo Alcántara

La seva tasca inclourà participar en activitats específiques per donar suport a la iniciativa. Així, podrà col·laborar en l'elaboració de directrius basades en l'evidència científica per al cribratge i diagnòstic del càncer de mama. Altres potencials implicacions són la participació en els grups de treball enfocats a proporcionar un esquema de garantia de qualitat aplicable de manera voluntària pels serveis implicats en la prevenció i tractament d'aquesta patologia.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat