Notícies

1 de juliol de 2024 - Informació general

El Dr. Àngel Gayete és el nou president electe del Colegio Interamericano de Radiología

El Dr. Àngel Gayete és el nou president electe del Colegio Interamericano de Radiología

El congrés del CIR, celebrat a San José, la capital de Costa Rica, ha acceptat la candidatura del cap clínic de Radiologia de l'Hospital del Mar. Serà president electe del 2024 al 2026 i president del 2026 al 2028.

El Dr. Àngel Gayete, cap clínic de Radiologia del Servei de Radiologia de l'Hospital del Mar, integrat a la xarxa dibi, és ja el nou president electe del Colegio Interamericano de Radiología. Ocuparà aquest càrrec fins a l'any 2026, quan es convertirà en president de l'entitat fins al 2028.

Dr_Gayete_CIR2024

El Dr. Gayete amb els membres de la junta del CIR

L'elecció del Dr. Gayete ha tingut lloc al congrés del CIR, celebrat a San José, a Costa Rica, del 26 al 28 de juny. Fins ara, havia ocupat els càrrecs de tresorer i de secretari general de l'entitat, constituïda per agrupacions nacionals científiques de radiologia i altres formes de diagnòstic per imatges. En formen part les societats radiològiques nacionals de 25 països del continent americà, de Portugal i d'Espanya. El Dr. Gayete, expresident de la Sociedad Española de Radiología Médica (SERAM), és el primer professional espanyol que presideix l'entitat.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat