Notícies

26 de juny de2024 - Informació general

El Dr. Santi Grau coordina el llibre 'Impacte del canvi climàtic a la salut de la població'

El Dr. Santi Grau coordina el llibre 'Impacte del canvi climàtic a la salut de la població'

Editat per la Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya, repassa diversos aspectes sobre com l'escalfament global està ja impactant a la nostra salut.

El passat 10 de juny, a la seu de la Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya, es va portar a terme la presentació del llibre 'Impacte del canvi climàtic a la salut de la població', editat per aquesta institució i coordinat pel Dr. Santi Grau, director de l'Àrea del Medicament de l'Hospital del Mar i president de la comissió científica de l'acadèmia.

Santi_Grau

El Dr. Santi Grau

En el text, que ha comptat amb destacats experts en els seus camps, es tracta l'impacte ambiental dels medicaments en el context del fenomen del canvi climàtic, així com les infeccions emergents i altres que tornen a emergir relacionades amb aquesta situació. També l'afectació dels alts nivells de contaminants a la població pediàtrica, i l'efecte de l'increment de radiació ultraviolada sobre la pell i la protecció solar. Entre altres aspectes, s'hi analitza l'adaptació de la vegetació al nou entorn i els seus possibles efectes sobre la salut de la població.

El Dr. Francisco Álvarez Lerma, metge al Servei de Medicina Intensiva de l'Hospital del Mar ja jubilat, ha col·laborat a l'edició del llibre.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat