Notícies

20 de juny de 2024 - Informació general

Afectacions a la mobilitat a l’Hospital del Mar per obres de pavimentació al Passeig Marítim

Afectacions a la mobilitat a l’Hospital del Mar per obres de pavimentació al Passeig Marítim

Els treballs començaran el dia 25 de juny i acabaran el dia 28. En aquest període, es recomana fer servir el transport públic per als trasllats al centre hospitalari, tot i que es garantirà la mobilitat de les emergències i l'accés dels serveis.

Els treballs de millor de la pavimentació al Passeig Marítim al tram entre els carrers de Ramon Trias Fargas i de Pepe Rubianes provocaran tota una sèrie d'afectacions a la mobilitat a l'àrea de l'Hospital del Mar. Els treballs començaran el dia 25 de juny i s'allargaran fins al 28. Mentre es porten a terme, es recomana fer servir el transport públic per accedir al centre sanitari. Podeu consultar les diferents alternatives en aquest enllaç https://www.parcdesalutmar.cat/ca/informacio-practica-horaris-accessos-i-visites/com-arribar/

Afectacions_pavimentacio

A partir del dia 25 i fins a la finalització dels treballs, el dia 27, no es podran aparcar cotxes ni motos a l'àrea afectada. El servei d'autobús no es podrà fer pel Passeig Marítim i es traslladaran les parades fora de l'àrea afectada. Les línies afectades són:

- Línies 136, V21 i V27. Es desviaran pel carrer del Dr. Aiguader i realitzaran parada provisional de regulació al carril de serveis costat Llobregat del carrer de la Marina, davant de l'Hotel Arts.

- Línia D20. Realitzarà la ruta de carrer de Ramon Trias Fargas-Passeig Marítim-carrer de Trelawny-carrer del Dr. Aiguader, per seguir el desviament marcat per a vehicles en sentit Llobregat.

- Línia 47. Farà parada de regulació al carrer de Ramon Trias Fargas, i farà la ruta del carrer de Ramon Trias Fargas-Passeig Marítim-carrer de Trelawny-carrer del Dr. Aiguader, per seguir el desviament marcat per a vehicles en sentit Llobregat.

- Línia 59. En sentit Besòs anirà per carrer del Dr. Aiguader i realitzarà parada a l'Avinguda Litoral, davant de l'Hotel Sofitel, per continuar la seva ruta habitual. En sentit Llobregat, baixarà pel carrer de Ramon Trias Fargas, farà parada a la cruïlla d'aquest carrer amb Ronda Litoral, i continuarà amb el desviament marcat per vehicles sentit Llobregat.

Els autobusos nocturns N12 i N28, no es veuen afectats. També funcionarà l'autobús llançadora als altres centres de l'Hospital del Mar, però la seva parada es trasllada al carrer de Trelawny. Les parades de taxi de l'Hospital del Mar i del carrer de la Marina (aquesta només funcionarà en horari nocturn, de 22.30 a 6 h) quedaran anul·lades. Per tant, els usuaris hauran de dirigir-se a la parada de taxi situada davant el Parc de Recerca Biomèdica (carrer de Dr. Aiguader 80), i ho podran fer a través del passadís

També es podrà accedir al pàrquing públic, tot i que romandrà tancat el dia 26 de 8.30 a 11.30 h, i el dia 27 de 8.30 a 10.30 h. Així i tot, es recomana que mentre durin les actuacions s'eviti utilitzar aquest aparcament entre les 8.00 i les 20.00 hores excepte per a casos molt justificats.

Es garantirà en tot moment l'accés de les ambulàncies i dels vehicles particulars amb urgències i visites mèdiques a l'hospital. L'accés de les ambulàncies es farà només pel carrer de Trelawny.

La circulació al Passeig Marítim en sentit Besòs es mantindrà entre el carrer de Pepe Rubianes i carrer del Gas, però amb restriccions. El desviament cap al carrer del Dr. Aiguader es farà pel carrer del Gas, habilitat de forma provisional.

En sentit Llobregat, de 8 a 15 h, el trànsit estarà tallat entre el carrer de Pepe Rubianes i el carrer de Ramon Trias Fargas, amb desviament pel carrer de Trelawny. Hi haurà controls als diversos punts per garantir el pas dels vehicles autoritzats. La circulació serà l'habitual entre les 18 i les 8 h. El dia 28 de juny es restablirà el trànsit pels dos carrils de circulació.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat