Notícies

7 de juny de 2024 - Informació general

Doble premi per al Servei de Radiologia al congrés de la Sociedad Española de Radiología Médica

Doble premi per al Servei de Radiologia al congrés de la Sociedad Española de Radiología Médica

Una de les comunicacions presentades ha rebut el premi Cum Laude, mentre que una altra ha rebut un Certificat de Mèrit. El congrés s'ha celebrat a Barcelona del 22 al 25 de maig.

El 37 congrés de la Sociedad Española de Radiología Médica (SERAM), celebrat al Centre de Convencions Internacional de Barcelona entre el 22 i el 25 de maig, ha premiat dues de les comunicacions presentades per professionals del Servei de Radiologia de l'Hospital del Mar, integrat a la xarxa dibi. Una d'elles, ha estat guardonada com a Cum Laude, mentre que l'altra ha rebut un Certificat de Mèrit.

Congrés_SERAM

Congrés_SERAM

El treball 'Utilidad del software de AI en el cribado mamogràfico: ¿modifica las tasas de recitación?', presentat per la Dra. Elisabeth Vila-Trias, de la secció de Radiologia Mamària, ha guanyat un premi Cum Laude. I la tècnica especialista del servei, Doris Flores, ha rebut un Certificat de Mèrit pel treball 'Revisión del protocolo de realización de mamografía en un programa de cáncer de mama'.

Congrés_SERAM

Congrés_SERAM

La representació del Servei de Radiologia al congrés ha inclòs també els doctors Josep Maria Maiques, Mariana Rovira, Rodrigo Alcántara, Salvatore Marsico, Flavio Zuccarino i Javier Azcona, que han moderat diverses taules de debat i presentat ponències importants. A la vegada, han participat amb vuit comunicacions orals i tres escrites i han presentat quatre ponències, així com en diverses sessions interactives. Els residents del servei també han tingut una participació destacada, contribuint amb presentacions orals i comunicacions escrites que han enriquit el programa científic del congrés.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat