Notícies

5 de juny de 2024 - Informació general

La Jornada ACTIVA’T premia projectes per millorar la salut i qualitat de vida dels treballadors dels centres de l’Hospital del Mar

La Jornada ACTIVA’T premia projectes per millorar la salut i qualitat de vida dels treballadors dels centres de l’Hospital del Mar

La setena edició d'aquesta jornada ha estat la que més propostes ha rebut, catorze. Els premis La Mar de Saludable són una mostra del compromís de l'Hospital del Mar com a institució socialment responsable que col·labora amb la consecució dels objectius de l'Agenda 2030 per a un desenvolupament sostenible.

La Jornada ACTIVA'T, celebrada aquest 5 de juny, ha premiat projectes que busquen millorar la qualitat de vida i la salut dels i les professionals dels centres de l'Hospital del Mar. La setena edició dels premis La Mar de Saludable ha estat de rècord, amb catorze propostes presentades, l'any en el qual se n'han presentat més.

Premis_La_Mar_Saludable

El primer premi, la proposta que es posarà en marxa, ha estat per al projecte PAUSA ACTIVA, de Mercè Piqueras, Núria Llarch i Anna Hernan, del Servei de Medicina Física i Rehabilitació. Es tracta d'impulsar que els i les professionals facin pauses dins la seva jornada laboral, un breu descans que té com a objectiu disminuir la fatiga i prevenir l'estrès laboral, millorant el rendiment. I fer-ho exercitant cos i ment de forma saludable. Es proposa que es puguin activar alarmes i que les persones que vulguin fer la pausa saludable tinguin a la seva disposició les eines necessàries.

Premis_La_Mar_Saludable

La primera menció ha estat per al projecte DESAFIAMENT SALUDABLE, d'Àngels Campoy, secretària del Servei d'Hematologia. Un concurs divertit i motivador amb el qual es volen promoure estils de vida saludables. Els i les participants rebran desafiaments per a complir diverses metes relacionades amb el seu benestar físic, mental i emocional. Ho faran en equips de, com a mínim, dues persones, i competiran entre ells per veure qui assoleix més objectius.

La segona menció se l'ha endut el MENÚ CARDIOSALUDABLE proposat per la Dra. Anna Recasens, metgessa adjunta del Servei d'Anestesiologia. En aquest cas, es demana implementar més opcions cardiosaludables als menús dels menjadors laborals i indicar-les de manera clara per facilitar l'elecció.

Premis_La_Mar_Saludable

L'acte l'ha tancat una sessió de mindfulness a càrrec d'Albert Soler Arpa.

La Jornada ACTIVA'T és una mostra del compromís socialment responsable de l'Hospital del Mar amb les i els professionals i de com es treballa per a la promoció de la seva salut, contribuint així en la consecució dels objectius de l'Agenda 2030. Hi han col·laborat Sodexo, Henkel Ibérica, Veolia i Grup Agbar.

Aquí, les fotos de la jornada.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat