Notícies

3 de juny de 2024 - Informació general

El Servei de Medicina Física i Rehabilitació torna del congrés nacional de rehabilitació i medicina física amb quatre premis i una beca

El Servei de Medicina Física i Rehabilitació torna del congrés nacional de rehabilitació i medicina física amb quatre premis i una beca

Professionals del servei van presentar quatre treballs al congrés. Tots han estat seleccionats com els millors de les seves categories.

Els professionals del Servei de Medicina Física i Rehabilitació han obtingut quatre premis i una beca al 62 Congreso Nacional de Rehabilitación y Medicina Física (SERMEF 2024), celebrat a Madrid del 15 al 17 de maig. Un gran èxit, si es té en compte que tots els treballs que han presentat al congrés han estat premiats.

Congrés_SERMEF

A la categoria de millors treballs, el presentat per Paula Hoz San Bartolomé, Dolores Sánchez-Rodríguez, Ana V. Lobato Bonilla, Marta Tejero Sánchez, Yulibeth Curbelo Peña i Ester Marco, 'Aplicación del algoritmo diagnóstico de sarcopenia del European Working Group on Sarcopenia in Older People (EWGSOP2) en pacientes con enfermedad pulmonar obstructiva crónica: Estudio de precisión diagnóstica', ha rebut el de millor comunicació. I 'Uso de las presiones linguales para determinar la indicación de estudio instrumentado de deglución en pacientes con ELA espinal', el de segon millor treball presentat. En aquest cas, els autors són Anna Guillén-Solà, Bernat Bertrán-Recasens, Juana Mª Martínez-Llorens, Ana Balaña-Corberó. Montserrat Villatoro-Moreno i Miguel Ángel Rubio.

El Premi SORECAR al millor treball de Rehabilitació Cardiorespiratòria ha estat per al treball 'Impacto de un programa de prehabilitación en la estancia hospitalaria, complicaciones post-quirúrgicas y supervivencia a los 6 meses post-cirugía mayor', de Carlos Rodríguez-Hernández, Marta Tejero Sánchez, Yulibeth Curbelo Peña, Marta Corcoy-Bidasolo, Marc Sadurní Sardà i Ester Marco. I el Premi SERMEF al millor pòster ha anat al presentat per Anna Guillén-Solà, Bernat Bertrán-Recasens, Juana Mª Martínez-Llorens, Ana Balaña-Corberó, Greta García-Escobar i Miguel Angel Rubio, 'La fuerza de la lengua como biomarcador de disfunción y progresión bulbar en pacientes con ELA'.

A la vegada, el projecte 'Después de un ictus no estás sol@: proyecto de mejora del programa de educación sanitaria y soporte a pacientes y cuidadores en la transición del hospital a la comunidad', de Roser Boza Gómez, Cindry Ramírez Fuentes, Andrea Martínez Monteiro i Anna Guillén-Solà, ha rebut la Beca Ipsen en Neurorrehabilitació, dotada amb 5.000 euros.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat