Notícies

31/05/2024 - Informació general

Comencen les obres de remodelació de l'Hospital de Dia Infantojuvenil de Salut Mental

Comencen les obres de remodelació de l'Hospital de Dia Infantojuvenil de Salut Mental

Projecte promogut per la Fundació Amics de l’Hospital del Mar amb l’objectiu de construir entorns hospitalaris més moderns i confortables.

El passat 6 de maig van començar les obres de remodelació dels espais de l'Hospital de Dia Infantojuvenil de Salut Mental, centre especialitzat a prevenir i atendre  a més de 2.500 infants i adolescents menors d'edat en risc de desenvolupar trastorns mentals, del comportament o amb conductes addictives. 

El projecte té com a objectiu millorar els espais on s'atenen aquests infants i joves perquè se sentin acollits, per poder donar-los una assistència terapèutica més propera i humana. La reforma projectada consisteix a remodelar els espais centrals amb una sala polivalent, l'entrada i les aules on més activitats grupals es realitzen. Està previst que les actuacions tinguin una durada de 6 setmanes aproximadament. 

Alguns exemples del que està previst fer:  

Aquesta actuació forma part dels projectes de transformació d'espais que  promou de la Fundació d'Amics de l'Hospital del Mar amb l'objectiu de construir entorns hospitalaris més moderns i confortables que persegueixen evolucionar en el concepte d'atenció hospitalària.

Volem fer una menció molt especial a totes aquelles empreses i entitats que s'han implicat en aquest projecte perquè creuen en la necessitat d'humanitzar els espais on s'atenen als pacients. Sense elles, no hagués estat possible. Gràcies a la Fundació Nou Mil·lenni, a la Fundació Ànima, a Simón Elèctric, a la Fundació La Nau, a Elias Decoració i a Tarkett.  

 

Hospital de Dia Infantojuvenil 

L'Hospital de Dia Infanto-juvenil Litoral Mar se centra a tractar alteracions psicopatològiques greus, alteracions de la conducta o condicions que, per la seva complexitat clínica, presenten desadaptacions importants​.

Es dona atenció especialitzada a uns 2.500 pacients menors i se'ls ofereix un model assistencial multidisciplinari amb un equip de psiquiatres, psicòlegs, infermers i treballadors socials especialistes en salut mental, que treballen amb els infants i joves i les famílies. 

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat