Notícies

27 de maig de 2024 - Informació general

La European Stroke Organisation torna a atorgar el seu màxim reconeixement a l’atenció a l’ictus a l’Hospital del Mar

La European Stroke Organisation torna a atorgar el seu màxim reconeixement a l’atenció a l’ictus a l’Hospital del Mar

Ha aconseguit el premi ESO Angels Awards a la seva màxima categoria, la de diamant. El lliurament s'ha fet en el marc del desè congrés de l'entitat, celebrat a Basilea entre el 15 i el 17 de maig, fet que reconeix l'excel·lència en el tracte als pacients amb ictus.

L'excel·lència en el tracte i l'atenció als pacients amb ictus a la Unitat Funcional d'Ictus de l'Hospital del Mar ha revalidat el màxim reconeixement de la European Stroke Organisation (ESO), el premi ESO Angels Awards a la categoria de diamant. Aquesta iniciativa, que compta amb el suport d'Angels Initiative, busca reconèixer els centres hospitalaris d'alt rendiment que, de forma constant enregistren i proveeixen dades que ajuden a la recerca i a identificar punts de millora en el tractament d'aquesta patologia.

Acreditació_ictus

Membres de la Unitat Funcional d’Ictus a l’acte de lliurament de l’acreditació

L'Hospital del Mar va assolir per primera vegada aquest guardó a la seva màxima categoria l'any 2019. Es reconeix el treball d'un equip multidisciplinari que suma per oferir la millor atenció a les persones amb ictus tractades al centre. Per poder-hi optar, els hospitals han de tenir un servei d'urgències, un TC, laboratori clínic i accés a llits d'hospitalització per atendre aquests pacients. També poder oferir tractaments de recanalització farmacològica o endovascular, així com d'una persona responsable d'implantar el projecte i un equip d'ictus especialitzat en l'atenció urgent, seguint uns protocols definits i mantenint uns estàndards de qualitat.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat