Notícies

23 de maig de 2024 - Informació general

La Dra. Helena Tizón-Marcos recull el Premi a l’Excel·lència en el marc de l’Estratègia en Salut Cardiovascular del Sistema de Salut de l'Estat com a directora del Pla Director de Malalties Cardiovasculars del Departament de Salut

La Dra. Helena Tizón-Marcos recull el Premi a l’Excel·lència en el marc de l’Estratègia en Salut Cardiovascular del Sistema de Salut de l'Estat com a directora del Pla Director de Malalties Cardiovasculars del Departament de Salut

El guardó reconeix la tasca portada a terme a través del registre Codi IAM per monitorar la posada en marxa del tractament estandarditzat i multidisciplinari en infart agut amb elevació del segment ST a Catalunya. El lliurament s'ha portat a terme el passat 21 de maig en un acte al Ministeri de Sanitat a Madrid.

La Dra. Helena Tizón-Marcos, metgessa adjunta del Servei de Cardiologia de l'Hospital del Mar, ha recollit, com a directora del Pla Director de Malalties Cardiovasculars del Departament de Salut, un dels premis a l'Excel·lència en el Marc de l'Estratègia en Salut Cardiovascular del Sistema de Salut de l’Estat (ESCAV) que atorga el Ministeri de Sanitat. El premi reconeix la tasca portada a terme amb la posada en marxa del Registre CODI IAM, iniciat l'any 2010. Els guardons els han lliurat el Director General de Salut Pública i Equitat en Salut, Pedro Gullón, la presidenta de la Sociedad Española de Calidad Asistencial, Inmaculada Mediavilla, i la sotsdirectora adjunta de Secretària General de Qualitat Assistencial, Nuria Prieto.

Premi_ESCAV

La Dra. Tizón-Marcos, a l’acte de lliurament dels premis

Aquesta iniciativa busca monitorar la posada en marxa del tractament estandarditzat i multidisciplinari, implicant tots els àmbits sanitaris en el diagnòstic i tractament inicial de l'infart agut amb elevació del segment ST a Catalunya. La seva posada en marxa ha permès estandarditzar el tractament a tot el territori, obtenir indicacions per a l'avaluació continuada i implementar modificacions necessàries per a la seva millora i avaluar l'impacte sobre mortalitat de la patologia. El seu objectiu és millorar l'atenció als pacients a partir de la recol·lecció de dades epidemiològiques i clíniques d'alta qualitat.

Premi_ESCAV

Els premis a l'Excel·lència en el Marc de l'Estratègia en Salut Cardiovascular del Sistema de Salut de l’Estat s'han lliurat en el marc d'una jornada organitzada pel Ministeri de Salut, les comunitats autònomes i la Sociedad Española de Calidad Asistencial. Ha servit per explorar diferents propostes centrades en la recerca de l'excel·lència en l'atenció cardiovascular i per destacar les millors pràctiques en aquest camp, amb la participació de professionals de la salut, investigadors i associacions científiques i de pacients.

 

Podeu accedir a la gravació de l'acte en aquest enllaç https://jornadaescav2024.com/presentacion.php

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat