Notícies

17 de maig de 2024 - Informació general

La infermera de l’Hospital del Mar, Elisabeth Lafuente, assumeix la presidència de la Sociedad Española de Infusión y Acceso Vascular

La infermera de l’Hospital del Mar, Elisabeth Lafuente, assumeix la presidència de la Sociedad Española de Infusión y Acceso Vascular

Liderarà la SEINAV fins a l'any 2028.

L'assemblea general de la Sociedad Española de Infusión y Acceso Vascular (SEINAV) ha escollit a la infermera referent de la Unitat d'Infusió i Accessos Vasculars de l'Hospital del Mar, Elisabeth Lafuente, com a nova presidenta de la seva junta directiva. El nomenament es va fer efectiu a l'XI Congrés Nacional d'Accessos Vasculars, celebrat a Barcelona el passat 11 d'abril.

Eli_Lafuente

Elisabeth Lafuente

D'aquesta manera, Elisabeth Lafuente encapçalarà l'entitat fins a l'any 2028. La nova junta té com a objectius impulsar la formació i la recerca en el camp de la seva especialitat, així com crear sinergies i aliances amb altres societats científiques. També definir les competències infermeres en aquest àmbit, facilitant la millora de la qualitat assistencial i la humanització a l'accés vascular.

 

Elisabeth Lafuente

És doctora per la Universitat de Barcelona i màster oficial en Metodologia de la Recerca de la UB. També ha cursat el màster oficial en Infermeria de Pràctica Avançada de la mateixa universitat i ha estat vocal de la SEINAV en el període 2020-2024.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat