Notícies

16 de maig de 2024 - Informació general

El Dr. Joan Carles Monllau és el nou president de la European Society for Sports, Traumatology, Knee Surgery and Arthroscopy

El Dr. Joan Carles Monllau és el nou president de la European Society for Sports, Traumatology, Knee Surgery and Arthroscopy

El cap del Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de l'Hospital del Mar ha estat nomenat com a nou president de l'ESSKA. Ocuparà el càrrec fins a l'any 2026.

El plenari congrés de la European Society for Sports, Traumatology, Knee Surgery and Arthroscopy (ESSKA), celebrat entre els dies 8 i 10 de maig a Milà, a Itàlia, ha decidit escollir el Dr. Joan Carles Monllau, cap del Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de l'Hospital del Mar, com a nou president de la societat. El Dr. Monllau, que fins ara formava part de la junta de l'entitat, liderarà l'ESSKA fins a l'any 2026, rellevant en el càrrec el Dr. Roland Becker.

ESSKA_Dr_Monllau

El Dr. Monllau al congrés de l’ESSKA

El seu programa de govern mantindrà les polítiques portades a terme per l'anterior presidència, centrada en l'educació i la promoció de la ciència d'alt nivell en els àmbits de la cirurgia del genoll, de la traumatologia de l'esport i de l'artroscòpia. En aquest sentit, es promourà la tasca de les dues revistes indexades de la societat, així com el programa de certificació d'excel·lència de l'ESSKA. També els diferents congressos, trobades i cursos de formació, així com els anomenats travell fellowships formatius amb altres societats d'arreu del món i el programa de fellowship a Europa. Entre les noves iniciatives hi ha el programa de promoció del paper de la dona en l'especialitat i els consensos sobre punts específics de l'àrea de coneixement de l'entitat.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat