Notícies

14 de maig de 2024 - Informació general

La creativitat dels i les alumnes de l'Institut Hospital del Mar d’FP Sanitària, a la Jornada Creactiva’t

La creativitat dels i les alumnes de l'Institut Hospital del Mar d’FP Sanitària, a la Jornada Creactiva’t

En aquesta nova edició, l'alumnat va presentar projectes innovadors en camps com la telemedicina, dispositius mèdics de baix cost o sistemes de monitoratge de pacients. Els resultats es coneixeran a l'acte de graduació del curs 2023-2024.

L'Institut Hospital del Mar de Formació Professional Sanitària va organitzar de nou, el passat 10 de maig, la Jornada Creactiva't, a la qual l'alumnat del centre presenta els seus projectes innovadors. Una iniciativa que vol apropar l'alumnat a les empreses i institucions del sector plantejant-los reptes reals. Amb el mòdul de projecte treballen durant tot el cicle formatiu, desenvolupant idees per trobar solucions que responguin a necessitats i reptes. L'objectiu és donar suport als i les estudiants en l'adquisició de competències transversals que seran clau per la seva vida professional i personal.

Jornada_Creactivat

La jornada va destacar la importància de la formació pràctica i la col·laboració amb professionals del sector, com l'Hospital del Mar i el seu centre de recerca, i la xarxa Dibi, entre altres, per a la preparació de l'alumnat. Els projectes presentats van mostrar una comprensió profunda dels reptes i les oportunitats en l'àmbit de la salut, demostrant la capacitat de l'alumnat per aplicar els seus coneixements teòrics en entorns reals. L'alumnat va presentar una àmplia gamma de projectes innovadors, des de sistemes de monitoratge de pacients fins a aplicacions de telemedicina i dispositius mèdics de baix cost.

Amb l'acompanyament de mentors qualificats i la col·laboració amb institucions sanitàries de primera línia, els estudiants van poder desenvolupar solucions innovadores que poden tenir un impacte positiu en la vida dels pacients i en l'eficiència dels serveis de salut. El veredicte final es coneixerà durant l'acte de graduació de l'alumnat del curs 2023-2024.  

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat