Notícies

4 de desembre de 2007 - Informació general

Relleu a la Direcció Mèdica de l'IMAS

Relleu a la Direcció Mèdica de l'IMAS

El Dr. Xavier Castellls i Oliveres és el nou director mèdic de l'IMAS

Des del 1 de desembre el Dr. Xavier Castellls i Oliveres és el nou director mèdic de l'IMAS. El Dr. Castells va ser escollit i proposat el seu nomenament al conseller delegat de l'IMAS, per la Junta Clínica com a conseqüència del caràcter corporatiu d'aquest càrrec.

El Dr. Xavier Castells, cap del servei d'Epidemiologia Clínica de l'Hospital del Mar des de l'any 1.989, és especialista en medicina preventiva i salut pública, doctor i professor de l'UAB. Les seves àrees d'especialitat són l'avaluació dels servies sanitaris i el cribratge del càncer.

 

Al mateix temps ostenta el càrrec de vice-president de la societat catalana de salut pública, és membre d'equips editorials de revistes de salut pública, autor de nombrosos articles i investigador principal de diferents projectes de recerca.

 

Per altra part, el Dr. Jordi Bruguera, director mèdic des de l'any 2001, continuarà vinculat amb la direcció mèdica dedicat al projecte d'ampliació de l'Hospital del Mar des de la perspectiva de la direcció mèdica, compatibilitzant aquesta funció amb la responsabilitat de dirigir el servei de cardiologia de l'Hospital del Mar.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat