Notícies

27 de novembre de 2007 - Guardons

L'Hospital del Mar ha estat acreditat amb el bronze per la Xarxa Catalana d'Hospitals sense Fum

L'Hospital del Mar ha estat acreditat amb el bronze per la Xarxa Catalana d'Hospitals sense Fum

Reconeixent la tasca en la promoció de les polítiques actives pel control del tabaquisme en l'àmbit hospitalari

El proppassat 26 de novembre, l'Hospital del Mar va ser acreditat amb el bronze per la Xarxa Catalana d'Hospitals sense Fum (XCHsF) que reconeix la tasca de 46 centres en la promoció de les polítiques actives pel control del tabaquisme en l'àmbit hospitalari. Dels 46 centres acreditats, 11 han assolit el nivell argent, 26 el bronze i 9 el de membre.

L'acte va ser presidit per Antoni Plasència, director general de Salut Pública del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. L'objectiu final de la XCHsF és assegurar un ambient sense fum, formar i sensibilitzar els professionals sanitaris sobre el problema del tabaquisme, activar programes de cessació tabàquica i promocionar activitats sense tabac.

 

Anualment es realitza una avaluació de la implantació de les mesures per al control del tabquisme. Aquest instrument, creat per la Xarxa Europea d'Hospitals sense Fum, mesura les fites i progressos dels hospitals membres en funció de diferents indicadors del compliment de les polítiques i intervencions de control del tabaquisme. Segons aquest grau de compliment s'estableixen 4 categories: membre, bronze, argent i or.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat