Notícies

7 de novembre de 2007 - Informació general

S'instal·la a l'Hospital de l'Esperança un nou aparell de radioteràpia que permet una tècnica d'intensitat modulada (IMRT)

S'instal·la a l'Hospital de l'Esperança un nou aparell de radioteràpia que permet una tècnica d'intensitat modulada (IMRT)

És el primer centre públic a la ciutat que implanta aquesta tècnica

Des del proppassat mes d'agost, al servei de Radioteràpia de l'Hospital de l'Esperança diposa d'un nou aparell que permet oferir una tècnica radioactiva d'intensitat modulada. És el primer centre públic a la ciutat de Barcelona que ofereix aquesta nova tècnica i el segon a nivell de Catalunya. L'IMRT representa una gran opció sobretot per a pacients amb càncer de pròstata, ja que és amb aquest tipus de càncer amb el que s'han obtingut millors resultats. Aquest nou aparell permet ajustar la dosi, augmentant la radiació en la zona tumoral i disminuint la dosi als òrgans i teixits sans propers al tumor. D'aquesta manera, disminueixen els efectes secundaris derivats d'irradiar zones sanes i permet augmentar la radiació sobre el tumor, i per tant, l'efectivitat del tractament.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat