Notícies

7 de novembre de 2022 - Informació general

L’Hospital del Mar acull la XII Jornada d’Infermeria dels 5 hospitals de la Xarxa Interhospitalària de Barcelona Ciutat

L’Hospital del Mar acull la XII Jornada d’Infermeria dels 5 hospitals de la Xarxa Interhospitalària de Barcelona Ciutat

La Sala Josep Marull ha acollit aquesta cita anual, que reuneix a les professionals d'infermeria de l'Hospital del Mar, l'Hospital de Sant Joan de Déu, l'Hospital Vall d'Hebron, l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i l'Hospital Clínic de Barcelona.

Amb el títol 'Cap a l'avaluació de l'impacte de les cures infermeres', la Sala Josep Marull del Campus Universitari del Mar ha acollit la XII Jornada d'Infermeria dels 5 hospitals de la Xarxa Interhospitalària de Barcelona Ciutat. La trobada, que s'ha celebrat en format presencial, però que també s'ha pogut seguir en línia, ha servit per compartir experiències i situar on es troba la professió en aquests moments als hospitals de la capital catalana.

La inauguració ha anat a càrrec de la gerent de l'Hospital del Mar, la Dra. Olga Pané, que ha volgut destacar els reptes que afronta la infermeria i, per extensió, la sanitat. "L'estrès demogràfic suposarà el principal repte de futur", ha apuntat. En aquest sentit, la Directora Infermera de l'hospital, Paloma Garcimartín, ha destacat "la necessitat de disposar de resultats comparables entre els diferents centres per millorar la gestió de la feina de les infermeres".

La jornada s'ha dividit en taules de debat, on professionals representants dels diferents centres han exposat les seves experiències. Així, s'ha parlat de com potenciar la cultura d'avaluació entre les infermeres i de com haurien d'impactar els indicadors infermers en el sistema nacional de salut i en el finançament. La tercera taula s'ha centrat en les experiències d'implantació d'indicadors i avaluació de resultats.

La jornada l'ha tancat la conferència 'Per un nou marc avaluatiu basat en el valor de la salut', a càrrec del Dr. Jordi Varela Pedragosa, metge de família i comunitària i expert en gestió hospitalària. Per finalitzar, la Directora Infermera de l'Hospital Sant Joan de Déu, Maria José Tojo Grandio, ha pres el relleu de cara a l'edició número tretze, que acollirà el seu centre.

Podeu trobar les imatges de la jornada en aquest enllaç https://www.flickr.com/photos/hospitaldelmar/albums/72177720303483431

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat