Notícies

3 d'octubre de 2007 - Guardons

Primer premi nacional per un pòster d'investigació en el marc del IX Congrès Nacional de Psiquiatria

Primer premi nacional per un pòster d'investigació en el marc del IX Congrès Nacional de Psiquiatria

El pòster porta per títol "Implicación de la patología psiquiátrica premórbida en la evolución postquirúrgica de pacientes con obesidad mórbida"

En el marc del IX Congrès Nacional de Psiquiatria, es va atorgar el primer premi nacional de pòster d'investigació a la comunicació que porta per títol "Implicación de la patología psiquiátrica premórbida en la evolución postquirúrgica de pacientes con obesidad mórbida". La comunicació, que té com a primera signant Susana García, psicòloga de l'IAPS, ha estat el·laborada conjuntament amb altres professionals del servei de psiquiatria (Dr. Ros), de l'IMIM (Dra. Garcia Lacort), d'Endocrinologia (Dr. Goday, Dra. Villatoro), de Cirurgia General (Dr. Ramon) i d'Anestesiologia (Dra. Trillo).

El pòster premiat explica com la presència d'antecedents psiquiàtrics (trastorns depressius compulsius cap al menjar) previs a la cirurgia bariàtrica afecten negativament en la pèrdua de pes després de la intervenció quirúrgica, sent necessària intervencions complementàries en el seguiment evolutiu dels pacients.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat