Notícies

26 de setembre de 2007 - Informació general

Nou equip d'obtenció d'imatges digitals

Nou equip d'obtenció d'imatges digitals

L'objectiu del projecte és la instal·lació d'un sistema integrat per a la gestió de la imatge mèdica digital de l'Escola que permeti l'adquisició, arxiu i visualització d'imatges digitals

El passat divendres 21 de setembre, l'Escola Bonanova va rebre la visita de la delegació japonesa de l'empresa Fuji als quals li han comprat un equip de radiografies computeritzades, que s'ha instal·lat a l'aula de pràctiques d'imatge per el diagnòstic i radioteràpia. L'equip consisteix en xassís d'imatges digitals i una estació de treball. La delegació estava interessada en veure la instal·lació ja que serà la primera en el món que s'utilitzarà amb finalitats educatives.

A l'aula d'informàtica també s'han instal·lat les llicencies DICOM i el programa ModalVisión per poder treballar amb les imatges obtingudes. A la vegada l'Escola utilitzarà aquest programa per realitzar una base de dades escollint les millors imatges de cada especialitat.

 

L'objectiu del projecte és la instal·lació d'un sistema integrat per a la gestió de la imatge mèdica digital de l'Escola que permeti l'adquisició, arxiu i visualització d'imatges digitals.

 

La finalitat última del projecte és proporcionar una solució informàtica per digitalitzar les imatges que utilitza l'escola i poder proporcionar als nostres estudiants un entorn de treball avançat actualment molt utilitzat en diferents centres sanitaris.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat