Notícies

21 de setembre de 2007 - Informació general

Resultats convocatoria 2007 de Projectes de Millora de la Qualitat de l'IMAS

Resultats convocatoria 2007 de Projectes de Millora de la Qualitat de l'IMAS

Programa IMASQual

En el marc del Programa IMASQual, s'ha dut a terme la tercera convocatòria de Projectes Estrella de l'IMAS amb la finalitat de donar suport a aquells grups de professionals que exposin iniciatives per a millorar la qualitat de l'atenció sanitària en els centres de l'MAS.

 

Aquest any s'hi han presentat 15 projectes, la majoria dels quals han estat altament valorats en la seva qualitat tècnica i la seva rellevància. Dels criteris explícits que constaven en la convocatòria n'ha sortit l'ordenació definitiva que ha permès seleccionar els quatre projectes que rebran l'ajut.

La Comissió Avaluadora de la convocatòria d'enguany ha resolt concedir l'ajut als següents projectes:

 

Projecte IMASQual per la millora de la qualitat de l'us dels antibiòtics a l'IMAS. Impacte de l'aparició d'efectes adversos en el consum d'antibiòtics i en l'estalvi de costos. Coordinador: Juan Pablo Horcajada/ Santiago Grau.

 

Programa d'Intervenció Basada en Infermeria en Pacients Grans amb Insuficiència Cardíaca Crònica en el Marc del Programa Integral d'Atenció al Pacient amb Insuficiència Cardíaca Hospital del Mar-Servei d'Atenció Primària Litoral de Barcelona. Coordinador: Josep Comín Colet.

 

Vía clínica de la cirugía bariátrica y metabólica. Coordinador: Jose Manuel Ramon Moros.

 

Implantació del protocol i trajectòria clínica en el codi de sèpsia greu en el servei d'urgències de l'Hospital del Mar en el marc de la campanya internacional "sobreviure a la sèpsia". Coordinador: M Isabel Campodarve Botet.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat