Notícies

26 de setembre de 2007 - Guardons

Josep Mª Garcés, Carles García-Ribera, Ramon Miralles i Francesc X. Real premis a l'Excel·lència Professional 2007

Josep Mª Garcés, Carles García-Ribera, Ramon Miralles i Francesc X. Real premis a l'Excel·lència Professional 2007

En el marc de la Jornada de la Professió Mèdica a Catalunya

El Col·legi Oficial de Metges de Lleida va atorgar el proppassat 21 de setembre els Premis a l'Excel·lència Professional Mèdica 2007 a Josep Mª Garcés Jarque, cap de Secció del servei de Medicina Interna-Infeccioses, en l'àmbit d'Assistència hospitalària. Carles García-Ribera Comdor, cap de Secció de Psiquiatria de l'IAPS, i Ramon Miralles Basseda, cap de Secció del servei de Geriatria de l'IMAS, van ser guardonats en l'àmbit de l'Atenció Sociosanitària i altres àmbits assistencials. Francesc X. Real va rebre el premi en l'àmbit de la Recerca Biomèdica. 

Aquests premis, atorgats pel Consell de Col·legis de Metges de Catalunya als candidats proposats per cadascun dels Col·legis de Metges, es van celebrar en el marc de la Jornada de la Professió Mèdica a Catalunya.

 

Aquests guardons que concedeixen anualment el Consell de Col·legis de Metges de Catalunya, són una distinció a metges que han destacat en el seu exercici professional i pretenen reconèixer públicament la seva excel·lència, en l'àmbit de l'assistència sanitària, la recerca o l'educació mèdica.

 

A continuació podeu consultar el llistat complet de tots els premiats.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat