Notícies

13 de juny de 2007 - Informació general

Presentació de l'"Estratègia en Diabetis del Sistema Nacional de Salut"

Presentació de l'

Estratègia integrada al Pla de Qualitat del Sistema Nacional de Salut

El proppassat dijous 7 de juny es va presentar l'"Estratègia en Diabetis del Sistema Nacional de Salut" al Ministeri de Sanitat. El Dr. Alberto Goday Arnó, cap del secció d'Endocrinologia de l'Hospital del Mar, ha participat com a membre del Comitè Tècnic de Redacció d'aquesta Estratègia integrada al Pla de Qualitat del Sistema Nacional de Salut.

El proppassat dijous 7 de juny es va presentar l'"Estratègia en Diabetis del Sistema Nacional de Salut" al Ministeri de Sanitat amb la presència de la Sra. Ministra Elena Salgado. El Dr. Alberto Goday Arnó, cap del secció d'Endocrinologia de l'Hospital del Mar, ha participat com a membre del Comitè Tècnic de Redacció d'aquesta Estratègia i va ser també un dels ponents de l'acte presentant la conferència "Actualització Epidemiològica de la Diabetis a Espanya".

 

L'Estratègia en Diabetis està integrada al Pla de Qualitat del Sistema Nacional de Salut, i va ser aprovada pel Consell Internacional del Sistema Nacional de Salut amb un comitè tècnic  format per experts en diabetis, atenció primaria, salut pública, infermeria i associacions de pacients amb diabetis.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat