Notícies

5 de juny de 2007 - Informació general

A l'últim número de la revista "Controversias y evidencias en Urología Oncológica" participen experts en l'abordatge del dolor neoplàsic

A l'últim número de la revista

La Dra. Margarita Puig ha estat encarregada de seleccionar col·laboradors per tractar el tema

En el cinquè número de la revista "Controversias y evidencias en Urología Oncológica", revista que neix amb l'objectiu de contribuïr a la formació continuada de l'especialista, s'aborda el dolor neoplàsic. L'equip editor de la revista el conformen el Dr. Antoni Gelabert, coordinador del Grup d'Urologia Oncològica de l'Associació Espanyola d'Urologia i cap del Servei d'Urologia de l'Hospital del Mar, i el Dr. Óscar Leiva Galvis, professor de la Universitat Complutense de Madrid i cap del Servei d'Urologia de l'Hospital Universitario 12 de Octubre. La Dra. Margarita Puig, directora de la Càtedra del Dolor UAB-IMAS-Menarini, ha estat l'encarregada de seleccionar altres col·laboradors per participar en aquest número. 

Els quatre punts tractats en aquesta edició són:

  • Tractament de dolor neoplàsic en Urologia per la Dra. Margarita Puig del servei d'Anestesiologia de l'Hospital del Mar.
  • Analgèsia en el càncer urològic: dolor pèlvic i abdominal per la Dra. Margarita Puig i la Dra. Enriqueta Barrera del servei d'Anestesiologia de l'Hospital del Mar.
  • Dolor induït per metàstasis òssies per la Dra. Alicia Lozano i la Dra. Cristina Moretones del servei d'Oncologia Radioteràpica de l'Hospital Duran i Reynals.
  • Altres síndromes dolorosos relacionats amb el càncer urològic pel Dr. José Espinosa i el Dr. Josep Porta del servei de Cures Pal·liatives de l'Institut Català d'Oncologia.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat