Notícies

10 de desembre de 2020 - Informació general

La Unitat de Nutrició de l’Hospital del Mar obté per primera vegada la certificació ISO 9001:2015

La Unitat de Nutrició de l’Hospital del Mar obté per primera vegada la certificació ISO 9001:2015

És la segona del seu tipus a Catalunya que assoleix aquesta certificació. La seva obtenció avala el seu sistema de gestió de qualitat i acredita el seu compromís amb la qualitat i seguretat en el desenvolupament de les seves activitats assistencials.

El Servei d'Endocrinologia i Nutrició va obtenir el passat 27 de novembre la certificació ISO 9001:2015 per la Unitat de Nutrició de l'Hospital del Mar. Aquesta certificació avala el seu sistema de gestió de qualitat i acredita el compromís de la Unitat amb la qualitat i seguretat en el desenvolupament de les seves activitats assistencials. És la segona Unitat de Nutrició de Catalunya que aconsegueix aquesta certificació, i una de les primeres unitats exclusivament assistencial que ho aconsegueix a l'Hospital del Mar.

Unitat_Nutrició

Membres de la Unitat de Nutrició. D’esquerra a dreta, Sònica Garcia, Montserrat Villatoro, Gemma Llauradó, Elisenda Climent, Laia Fontané i Mª Dolors Muns

La certificació s'assoleix després de superar l'auditoria inicial de la Norma ISO 9001:2015. Per aconseguir aquesta certificació, els professionals de la Unitat de Nutrició han treballat durant els últims 18 mesos en l'elaboració d'un pla estratègic propi i alineat amb les directrius d'actuació emmarcades dins del Pla estratègic del PSMAR, en la revisió dels procediments i protocols clínics, i en la seva adaptació a la normativa vigent.

En els últims anys, s'ha impulsat l'obtenció de la certificació a través de la Norma ISO 9001:2015 des de les diferents societats referents en l'àmbit de la nutrició a l'àmbit estatal, amb l'objectiu de garantir la millora continuada i l'excel·lència assistencial. Des del Programa de Qualitat del PSMAR i per mitjà del Comitè d'estandardització ISO, es faciliten eines comunes de gestió i un espai d'intercanvi entre serveis i unitats que es gestionen sota la Norma ISO.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat