Notícies

7 de desembre de 2020 - Informació general

El projecte ‘Ensenya i @pren’, guanya el premi al millor pòster al Congrés Internacional EDO

El projecte ‘Ensenya i @pren’, guanya el premi al millor pòster al Congrés Internacional EDO

Es tracta d'una iniciativa impulsada per la Unitat de Formació Continuada, dins del marc del model de gestió del coneixement, destinada a posar en valor el talent intern dels professionals del Parc de Salut Mar, que ja inclou a 66 persones. 

El Congrés Internacional EDO, celebrat en format virtual els dies 11, 12 i 13 de novembre, ha reconegut un treball presentat per la Unitat de Formació Continuada de l'Hospital del Mar com el millor pòster presentat en aquesta edició. Es tracta del projecte Ensenya i @pren, una iniciativa que té com a objectiu compartir el coneixement expert al PSMAR.

El projecte, amb una prova pilot feta a l'any 2012, es va engegar l'any 2019, buscant identificar experts interns que vulguin col·laborar amb la Unitat de Formació Continuada, per generar productes transversals de coneixement que impacten en un nombre elevat de professionals. Per fer-ho, s'ha desenvolupat una campanya de captació, amb entrevistes als candidats i la creació de quatre grups focals amb la participació de 18 professionals. En total, la coneguda com a Comunitat de Coneixement Expert ja inclou a 66 persones i a 24 instructors.

El congrés EDO és una iniciativa de l'Equip de Desenvolupament Organitzacional de la Universitat Autònoma de Barcelona, en col·laboració amb el Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (CEJFE) i l'Escola d'Administració Pública de Catalunya (EAPC). Té com a objectiu analitzar el rol dels directius en la gestió del coneixement i el talent a les organitzacions, les xarxes socials corporatives per a la promoció de l'aprenentatge social, i l'aprenentatge en acció com a eina per potenciar el desenvolupament professional.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat