Notícies

21 de maig de 2007 - Informació general

La Dra. Blanca Espinet assistirà al 57th Meeting of Nobel Prize Winners in Medicine

La Dra. Blanca Espinet assistirà al 57th Meeting of Nobel Prize Winners in Medicine

Durant aquests dies, al voltant de 20 guanyadors del Premi Nobel de Medicina es reuniran amb 500 joves científics de reconegut talent

La Dra. Blanca Espinet del Servei de Patologia de l'Hospital del Mar i membre de la Unitat de Recerca en Neoplàsies Hematològiques de l'IMIM-Hospital del Mar, ha estat seleccionada per assistir al 57th Meeting of Nobel Prize Winners in Medicine que se celebrarà de l'1 al 6 de juliol a la ciutat alemanya de Lindau.

Durant aquests dies, al voltant de 20 guanyadors del Premi Nobel de Medicina es reuniran amb 500 joves científics de reconegut talent. Els participants discutiran sobre temes científics d'actualitat en el marc de les conferències, seminaris i trobades personals que es duran a terme.

 

Cada any, des de 1951, entre 20 i 25 Guanyadors de Premis Nobel accepten la invitació d'assistir a aquesta reunió única que se celebra al Llac Constant. Els 500 joves estudiants procedents de tot el món venen a escoltar les lectures dels Nobel i a participar en les diferents discussions amb ells. Des de 2004, la tradicional reunió Lindau amb els Premis Nobel en Ciències Naturals se celebra cada dos anys. Més de 350 economistes joves i altament qualificats són seleccionats i tenen l'oportunitat de conversar amb els Guanyadors dels Premis.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat