Notícies

4 de maig de 2007 - Guardons

El Servei d'Anestesiologia de l'IMAS rep dos premis en el "XXVIII Congreso de la Sociedad Española de Anestesiología, Reanimación y Terapéutica del Dolor (SEDAR)"

El Servei d'Anestesiologia de l'IMAS rep dos premis en el

Els premis han recaigut sobre dos comunicacions orals

Les comunicacions premiades han estat "¿La asignación de tareas automatizadas de un departamento de Anestesia a través de internet es ya una realidad? dels Drs. J. Vallès, E. Soler, Ch. Dürsteler, F. Arroyo i F. Escolano i "Ketamina en modelos animales de sepsis: una revisión sistemática" de JA. Lamsfus, JA. Rodirgo, X. Martínez, M. Garcia, R. González i R. Martínez.

En el marc del XXVIII Congreso de la Sociedad Española de Anestesiología, Reanimación y Terapéutica del Dolor (SEDAR) celebrat a València els proppassats 26, 27 i 28 d'abril, el Servei d'Anestesiologia, Reanimació i Terapèutica del Dolor de l'IMAS va rebre dos premis a millors comunicacions orals per "¿La asignación de tareas automatizadas de un departamento de Anestesia a través de internet es ya una realidad? dels Drs. J. Vallès, E. Soler, Ch. Dürsteler, F. Arroyo i F. Escolano i "Ketamina en modelos animales de sepsis: una revisión sistemática" dels Drs. JA. Lamsfus, JA. Rodirgo, X. Martínez, M. Garcia, R. González i R. Martínez.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat