Notícies

16 d'abril de 2007 - Informació general

El Dr. Joan Albanell, cap de servei d'Oncologia, participarà en la I Jornada d'Innovació en Oncologia Traslacional organitzada per l'Agència Laín Entralgo

El Dr. Joan Albanell, cap de servei d'Oncologia, participarà en la I Jornada d'Innovació en Oncologia Traslacional organitzada per l'Agència Laín Entralgo

Òrgan dependent de la Conselleria de Sanitat i Consum de la Comunitat de Madrid, que abordarà monogràficament les experiències nacionals rellevants en "Oncologia Traslacional"

El proper 16 d'abril tindrà lloc la I Jornada d'Innovació en Oncologia Traslacional organitzada per l'Agència Laín Entralgo, òrgan dependent de la Conselleria de Sanitat i Consum de la Comunitat de Madrid. El Dr. Joan Albanell, cap de servei d'Oncologia, participarà en aquesta jornada presentant la seva experiència en recerca en oncologia traslacional que es cristal·litza en projectes com el Pla Estratègic d'Atenció Oncològica de l'Hospital del Mar, que incorpora oncòlegs amb vocació assistencial i investigadora, i els dota de recursos professionals i estructurals per al seu ple desenvolupament.

L'objectiu de la jornada és conèixer experiències rellevants en el país sobre investigació traslacional en oncologia i impulsar la col·laboració entre grups d'investigació bàsica i traslacional en els hospitals de la Comunitat de Madrid per aplicar el coneixement general a la pràctica clínica.

 

A continuació podeu consultar un resum de la ponència i el programa de la jornada.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat