Notícies

2 d'abril de 2007 - Notes de Premsa

L'Hospital del Mar i l'IMIM rebran ajudes per desenvolupar el projecte Ictineo i Biodesk arrel de l'acord signat amb Telefònica

L'Hospital del Mar i l'IMIM rebran ajudes per desenvolupar el projecte Ictineo i Biodesk arrel de l'acord signat amb Telefònica

L'acord es va signar el proppassat 29 de març

El president de Telefònica, César Alierta, i l'Alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, van firmar el proppassat dia 29 de març un acord pel que Telefònica invertirà 15 milions d'euros en el desenvolupament de diversos projectes d'investigació en telecomunicacions i biomedicina.

En l'àmbit biomèdic, Telefònica destinarà 6,3 milions d'euros per promoure sis investigacions relacionades amb la teleassistència sanitària i les noves tecnologies, en col·laboració amb l'Hospital del Mar i els seus centres vinculats, pels projectes Biodesk i Ictineo.

 

Ictineo és un projecte conjunt entre Telefònica i l'Hospital del Mar i els seus centres vinculats, dotat amb 2,5 milions d'euros, que s'encarregarà de l'estudi de solucions d'atenció remota a través d'Internet i de la televisió.

 

Biodesk és un projecte conjunt entre Telefónica i l'IMIM-Hospital del Mar, dotat amb 2,4 milions d'euros, que té com a objectiu la creació d'un entorn de treball virtual per a investigadors biomèdics en el que es combinaran eines ofimàtiques, de col·laboració en grup i de recerca, les quals permetran a l'investigador seguir treballant amb seguretat i eficiència arreu on disposi d'un navegador web. El projecte es basarà en programari obert i emprarà tecnologies capdavanteres basades en el que ja es coneix com a Web 4.0.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat