Agenda

Curs 2004-2005 - Jornades i Cursos

Postgrau en gestió de casos i vies clíniques

Impartit per l'Escola Universitària d'Infermeria del Mar

En aquesta sisena edició presentem aquest curs de postgrau amb noves propostes formatives fruit de l'evolució de la gestió de casos en la practica d'infermeria i de les experiències docents que hem realitzat en diversos Centres hospitalaris i Comunitaris en els darrers anys, mitjançant la modalitat de formació en servei.

L'estructura del diploma de postgrau té la particularitat de permetre cursar el mòduls de forma independent, la suma dels quals condueix a l'obtenció del Diploma. Cada mòdul s'acreditarà amb el certificat corresponent. El diploma de postgrau s'obtindrà després de cursar els 15 crèdits de formació, acreditar un 80% d'assistència i realitzar els treballs sol·licitats d'acord amb els criteris d'avaluació requerits.

 

OBJECTIUS

Aquest curs pretén desenvolupar habilitats i coneixements que permetin millorar la qualitat i l'eficiència de les cures infermeres mitjançant la capacitat de dissenyar vies clíniques i liderar equips i projectes, i estimular el creixement professional.

 

DESTINATARIS

Diplomats d'Infermeria. Diplomats i llicenciats en ciències de la salut interessats en l' elaboració de vies clíniques i en la implementació del model de gestió de casos.

 

CALENDARI I HORARI

De febrer a juny del 2005. Consulteu les dates al programa de cada mòdul. Horari: de 16 a 20 hores.

 

DIRECCIÓ

Sra. Olga Ortega Solsona: Diplomada en Infermeria i Llicenciada en Pedagogia. Directora de l'EUI del Mar. Sra. Marta López Rodrigo: Diplomada en Infermeria i Llicenciada en Psicologia. Cap d'Estudis de l'EUI del Mar.

 

COORDINACIÓ

Sra. Montserrat Montiel Pastor: Diplomada en Infermeria i Llicenciada en Antropologia Social i Cultural. Sra. Mercè Serra Galceran: Diplomada en Infermeria i Llicenciada en Antropologia Social i Cultural. Nombre de crèdits: 15 Import del curs: 72 euros/crèdit.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat