Agenda

16 de febrer de 2007 - Jornades i Cursos

XI Jornada sobre el Càncer de Mama

Programa de Detecció Precoç de Càncer de Mama i Unitat Funcional de Patologia Mamària

El proper mes de febrer de 2007 es durà a terme la XI Jornada sobre el Càncer de Mama organitzada pel Programa de Detecció Precoç de Càncer de Mama i la Unitat Funcional de Patologia Mamària de l'IMAS. Un total de 2.000 professionals de diferents especialitats, perfils i nivells assistencials s'han anat trobant al llarg d'aquests anys per a presentar i discutir diferents aspectes en l'àmbit de la prevenció, el diagnòstic, el tractament i l'avaluació del càncer de mama.

La qualitat, la gestió, el model organitzatiu, la lectura radiològica, les noves tecnologies, els factors de risc, els resultats, etc dels programes de detecció precoç del càncer de mama són temes que any rera any s'han anat exposant i debatint en aquesta jornada. Enguany també s'incorporaran aspectes relacionats amb la informació i comunicació tramesa a les pacients que en el nostre entorn cada vegada adquireixen més importància.

 

Sense oblidar-nos de totes les aportacions que s'han anat afegint a l'entorn de l'assistència clínica del càncer de mama, especialment en l'àmbit terapèutic, així com d'aquells aspectes relacionats amb la recerca d'especial rellevància.

 

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat