Agenda

Del 18 de setembre al 21 de novembre de 2006 - Jornades i Cursos

Curs on line d'osteoporosi

Àrea de Formació de Diario Médico

Tots els dilluns fins al 30 d'octubre es publicaran les 7 unitats que composen el temari d'aquesta nova oferta de l'Àrea de Formació de Diario Médico que va dirigida a metges d'atenció primària, reumatòlegs i altres especialitats afins.

 

El desenvolupament del temari està dirigit per Ramón Caeiro Rey, metge del servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de l'Hospital Universitari de Santiago de Compostela, Adolf Díez Pérez, cap del servei de Medicina Interna i Infeccioses de l'Hospital del Mar i Lluís Pérez Edo, cap de Secció del servei de Reumatologia del mateix centre.

 

El curs ofereix una visió global del que significa l'osteoporosi per a l'atenció primària, sobretot des d'una perspectiva multidisciplinar. Des del punt de vista terapèutic aquest curs busca la formació sobre els nous plantejaments farmacològics: anabòlics, catabòlics i mixtes, i amb prescripcions mensuals i fins i tot mensuals que poden facilitar l'adherència al tractament.

 

Aquest curs està acreditat amb 5.9 crèdits per la Comissió de Formació Continuada del Sistema Nacional de Salut.

 

L'inscripció del curs, gratuita i patrocinada per Procter&Gamble, estarà oberta fins al 20 d'octubre i el curs finalitzarà amb un examen que es realitzarà a partir del 6 de novembre a través d'internet. 

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat