Agenda

20 de juny de 2006 - Actes

Presentació del llibre "Excel·lència en l'educació: El model europeu de qualitat aplicat a la gestió dels centres educatius"

Amb la col·laboració de l'Escola Bonanova

El passat 13 de juny es va presentació el llibre "Excel·lència en l'educació: El model europeu de qualitat aplicat a la gestió dels centres educatius" al CosmoCaixa. L'acte va estar organitzat per la Direcció General de Formació Professional i Educació Permanent i la Secretaria d'Indústria del CIDEM.

Aquesta guia recull els principis bàsics de la qualitat i el model europeu d'excel·lència tot reflectint els aspectes, metodologies i teories que ens faciliten al camí per arribar a l'excel·lència. La guia també inclou una sèrie d'experiències d'alguns centres que ja estan en aquest camí.

 

A la presentació hi van assistir representants de l'ensenyament i del govern com el Sr. Josep Francí, Director General de Formació Professional i Educació Permanent, l' Hble. Sr. Joan Manuel del Pozo, Conseller d'Educació i Universitats, el Sr. Manuel Pérez, Gerent de l'Àrea de Qualitat i Productivitat del CIDEM, entre d'altres.

 

Podeu consultar la guia a: http://www.xtec.es/fp/qualitat/guia%20exc.pdf

i trobar més informació a la pàgina web de l'Escola Bonanova 

www.escolabonanova.org

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat