Agenda

Convocatòria 2006-2008 - Jornades i Cursos

Jornada de portes obertes pel 20è aniversari del Màster en Neuropsicologia i Neurologia de la Conducta

Departament de Psiquiatria i Medicina legal. UAB

La Unitat Docent de l'Hospital del Mar (UDIMAS), a Barcelona, allotjarà el proper 7 de juliol la Jornada de Portes obertes informativa sobre el Màster en Neuropsicologia i Neurologia de la Conducta. La nova edició del programa, 2006-2008, en la que es celebrarà el 20è aniversari, s'inicia amb un nou pas endavant en l'adaptació a l'Espai Europeu d'Educació Superior.

El Màster en Neuropsicologia i Neurologia de la Conducta té com a objectiu la formació de professionals altament especialitzats i capacitats en l'avaluació, el diagnòstic i la teràpia de les alteracions de la cognició i de la conducta degudes a lesions cerebrals. La formació combina un alt nivell teòric sobre les funcions cerebrals amb pràctiques hospitalàries.

La formació adquirida obre les portes al món laboral, atenent a les demandes provinents dels sistemes de salut (serveis de Neurologia, neuro cirurgia, psiquiatria, geriatria, unitats de diagnòstic de demències, centres de dia, centres de salut mental, residències de persones grans, hospitals de rehabilitació cognitiva…), la industria farmacèutica (avaluadors d'assaigs clínics, monitors), les associacions de familiars, companyies d'assegurances, estaments judicials…

El projecte docent considera els conceptes de la "Medicina Basada en l'Evidència" i fa que l'alumne sigui conscient de les proves ("evidències") que fonamenten la seva pràctica clínica.

S'ofereix una formació pràctica intensiva a través de la incorporació dels alumnes a activitats hospitàlaries tutoritzades. La colaboració amb l'Oficina Autònoma Interactiva Docent ha permès incorporar una aula virtual amb els continguts de formació, així com eines d'autoaprenentatge.

La formació s'adapta a l'Espai Europeu d'Educació Superior i introdueix per primera vegada, el sistema de crèdits europeus (European Credit Transfer and Accumulation System). També inclou el Dossier de l'Estudiant (student portfolio) com a eina d'avaluació que permet que els estudiants demostrin els seus coneixements i competències.

Hi haurà una jornada de portes obertes prevista pel dia 7 de juliol a la Facultat de Medicina de l'Hospital del Mar a les 11:30 hores. Esteu convidats.

 

Més informació

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat