Agenda

10 de juny de 2006 - Actes

Inauguració de la nova plaça Charles Darwin a la Barceloneta

Amb Ciutat Vella, Barcelona batega!

La plaça Charles Darwin és un espai per al reconeixement a l'esforç i al talent dels científics que en el passat i en el present, com ho fan actualment els investigadors que treballen al PRBB, continuen obrint noves vies en el camí de la ciència i de la medicina.

És alhora una ocasió per recordar-nos que tots i totes tenim un paper imprescindible en la conservació del medi ambient. La Setmana del Medi Ambient de Ciutat Vella, que es clou amb la inauguració de la nova plaça Charles Darwin, ha estat concebuda per fer-nos  conscients que la nostra aportació, per petita que sigui, té un valor incalculable.

 

Ara que Barcelona acull el Parc de Recerca Biomèdica (PRBB), un projecte cinetífic potent capaç de competir amb els millors centres europeus en l'àmbit de la biomedicina i les ciències de la salut, ha arribat també el moment que la nostra ciutat faci un reconeixement a l'immens llegat de Charles Darwin. Per això, la iniciativa del propi PRBB a la plaça que es troba davant de la seu de la institució al barri de la Barceloneta, se li ha donat el nom de l'il·lustre naturalista.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat