Agenda

2 de juny de 2006 - Jornades i Cursos

Seminari MRO (Medical Review Officer)

Professional Avaluador (MRO) en Programes de Drogues i Alcohol en el Món Laboral

Un any més la Unitat de Recerca en Farmacologia de l'IMIM junt amb la Societat Catalana de Seguretat i Medicina del Treball (SCSMT), organitza el "Seminari per formar-se com a Professional Avaluador (MRO) en Programes de Drogues i Alcohol en el Món Laboral".

El seminari tindrà lloc el proper dia 2 de juny a l'aula de formació de la Societat Catalana de Seguretat i Medicina del Treball. Els objectius, segons els organitzadors, són proporcionar les bases fonamentals dels programes de prevenció i avaluació del consum de drogues a l'àmbit laboral i revisar els principals aspectes que permeten una correcta interpretació dels resultats. A més, oferir també una formació multidisciplinar, definint el rol que han de desenvolupar aquests professionals.

 

Aquesta tercera edició es deu a la mancança que hi ha de personal amb formació adequada per endegar programes d'alcohol i drogues a l'àmbit laboral.

 

*Places limitades

 

Una vegada finalitzat el curs, i després de realitzar una prova d'avaluació, s'atorgarà un diploma que acrediti la formació.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat